• معاون وزیر صمت خبر داد؛
  • حمایت جدی ایمیدرو از دانش‌بنیان‌ها/ لزوم بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان

  • ۰۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به لزوم بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: ایمیدرو برنامه‌های مختلفی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از جمله شرکت‌های مستقر در این شهرک و همچنین نخبگان دانشگاهی دارد. شرکت‌‌های دانش‌بنیان و فناور اصفهانی نیز می‌توانند از حمایت‌های ایمیدرو برخوردار شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در دومین روز از نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی ایران (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین‌کاری، قالب‌سازی و ریخته‌گری) که روز پنجشنبه 10 آذرماه برگزار شد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و همچنین رئیس هیئت عامل ایمیدرو از پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در آن بازدید کرد.

وجیه‌اله جعفری در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره نحوه حمایت ایمیدرو از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این شهرک اظهار کرد: با توجه به شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» و لزوم حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران یا به اختصار ایمینو، راه‌اندازی شد. یکی از وظایف این مرکز، شناسایی شرکت‌‌های دانش‌بنیان و فناور مستعد و فعال در زمینه معادن و صنایع معدنی و سپس حمایت از آن‌ها است.

وی افزود: همچنین طرح «فاجد» برای فارغ‌التحصیلان نخبه دانشگاهی طراحی شده و در حال اجرا است. بر اساس این طرح، نخبگان دانشگاهی فارغ‌التحصیل به مدت 11 ماه در صنایع مورد حمایت قرار می‌گیرند. نخبگان دانشگاهی فارغ‌التحصیل اصفهانی می‌توانند با استفاده از این طرح تحت حمایت ایمیدرو قرار بگیرند.

معاون وزیر صمت ادامه داد: از سوی دیگر تفاهم‌نامه‌ای میان صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق بیمه فعالیت‌‌های معدنی تنظیم شده است تا بتوانیم حمایت‌‌های مالی را از این طریق انجام دهیم.

جعفری خاطرنشان کرد: ایمینو بازوی حمایتی ایمیدرو از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور است. با توجه به اهمیت ارتباط موثر میان این شرکت‌ها با صنعت، یکی از وظایف ایمینو، اتصال و تسهیل ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور با معادن و صنایع معدنی است. بر این اساس شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می‌توانند از طریق این مرکز، ارتباط خود با صنایع را تسهیل کنند.

گفتنی است پارک تخصصی فولاد و صنایع فلزی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیش از 100 شرکت دانش‌بنیان و فناور نقش قابل توجهی در تامین نیازهای فناورانه صنایع معدنی و فلزی ایفا می‌کند. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیش از 640 واحد فناور، از نظر تعداد واحد فناور رتبه اول کشور را در اختیار دارد. وجود 5 پارک تخصصی «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «فولاد و صنایع فلزی»، «امنیت غذایی، آب و محیط زیست»، «نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی» و «فناوری‌های فرهنگی، نرم و صنایع خلاق» باعث شده تا راهبری تامین نیازهای فناورانه صنعت کشور با سازماندهی بهتر و عملکرد قدرتمند انجام شود. بی‌شک در سالی که تولید دانش‌بنیان را هدف تعالی قرار داده، نام شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به خوبی می‌درخشد.

تعداد بازدید : ۲۰۹      تاریخ: 1401/09/11

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت